RIVER KWAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij River Kwai. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2024 om 19:53 Heerlijk en goede grote porties
2 dec 2023 om 7:51 Delivery and service: Terrible. Food great. Food ordered at 18:22. It tuned up at 20:55. I tried to cancel when I realised it was a nightmare, not possible. After contacting the restaurant, they got the signal to prepare the order at 20:20! WTF
23 nov 2023 om 9:21 Best Thai!
11 okt 2023 om 11:37 Erg duur voor wat je krijgt. Niet de verfijnde smaken van de Thaise keuken, amper groenten. Vooral een enorme kledder bamboescheuten en dat is het dan. Erg matig.
3 sep 2023 om 22:28 Thai food tasted really good, with a real Thai taste to it, just as it is supposed to be. Delivery was faster than expected, delivered by a very nice guy.
22 aug 2023 om 19:18 Love this place! Absolutely beautiful food as always. Arrived hot and in good time. Such tasty food….. best take away / restaurant in Utrecht!
12 aug 2023 om 19:45 Best Thai ever!
10 jun 2023 om 6:16 Top gegeten
24 mrt 2023 om 22:25 Matig, een berg vis zonder saus, erg droog. Maar misschien ben ik verwend want ik eet al jaren Thais in Amsterdam.
12 mrt 2023 om 22:01 Heerlijk eten en tijdige bezorging
12 mrt 2023 om 9:39 erg smakeljk, redelijk aan de prijs. Onduidelijk bij bestellen voor hoeveel personen geschikt. Zou fijn zijn als bv met sterretjes bij het menu aangegeven staat, zoals op hun menukaart op de hun eigen site, hoe pittig het gerecht is.