RIVER KWAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij River Kwai. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2023 om 22:25 Matig, een berg vis zonder saus, erg droog. Maar misschien ben ik verwend want ik eet al jaren Thais in Amsterdam.
12 mrt 2023 om 22:01 Heerlijk eten en tijdige bezorging
12 mrt 2023 om 9:39 erg smakeljk, redelijk aan de prijs. Onduidelijk bij bestellen voor hoeveel personen geschikt. Zou fijn zijn als bv met sterretjes bij het menu aangegeven staat, zoals op hun menukaart op de hun eigen site, hoe pittig het gerecht is.
2 mrt 2023 om 20:25 Eten was 35 min te laat bezorgd. Koud! Daarbij hele kleine bakjes, schandalig voor t geld dat ze vragen. Ruim 20 euro betaald en heb nog trek. On top of all, slechte service aan de telefoon! Nooit meer!!
12 feb 2023 om 20:20 Beste bezorg Thais van Utrecht
10 feb 2023 om 21:03 The best Thai food in Utrecht!
7 feb 2023 om 20:37 Teleurstellend
27 jan 2023 om 11:00 Lekker eten hoor, tijdindicatie van hoe laat het eten bezorgd zou worden was wel wat minder accuraat. Werd steeds bijgesteld
23 jan 2023 om 18:52 Fijne smaken, maar heel pittig viel mee…
13 jan 2023 om 21:53 Erg lekker!!
24 dec 2022 om 22:04 Eten was heerlijk. Had veel smaak! Wel kleine porties voor het geld. Verder fijne bezorger en op de gewenste tijd geleverd! Ohja en als extra nog cupcakes gekregen en kroepoek! Aanrader
16 dec 2022 om 14:31 Heb hier afgelopen zondag besteld. Het kwam binnen de 60min dat hun hebben aangegeven, wat top is! En de hoeveel eten dat we hebben, meer dan genoeg. Smaak is ook super! En we hebben ook nog kroepoek en wat ik denk bananencakes gekregen, zo leuk!