RIVER KWAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij River Kwai. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 22:24 Erg lekkere gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar
19 mei 2024 om 22:01 Prima, lekkere gerechten envoldoende
16 mei 2024 om 20:09 Beste Thai in Utrecht. Stelt nooit teleur. Bezorging was sneller dan onze verwachting
5 mei 2024 om 8:56 Lekkere Thaise eten!
14 apr 2024 om 15:36 Heerlijk!
11 apr 2024 om 22:13 Altijd lekker!!!
14 mrt 2024 om 15:32 Eten is echt heel erg goed, maar beetje prijzig. Dus alleen op bijzondere momenten zullen we weer hier bestellen.
3 mrt 2024 om 22:21 We komen heel vaak bij River Kwai, het eten en personeel is fantastisch. Smaken zoals in Thailand (mijn man is Thai, hij kan het weten). Voor het eerst laten bezorgen, op tijd bezorgd en het eten was goed warm.
26 jan 2024 om 19:53 Heerlijk en goede grote porties
2 dec 2023 om 7:51 Delivery and service: Terrible. Food great. Food ordered at 18:22. It tuned up at 20:55. I tried to cancel when I realised it was a nightmare, not possible. After contacting the restaurant, they got the signal to prepare the order at 20:20! WTF
23 nov 2023 om 9:21 Best Thai!
11 okt 2023 om 11:37 Erg duur voor wat je krijgt. Niet de verfijnde smaken van de Thaise keuken, amper groenten. Vooral een enorme kledder bamboescheuten en dat is het dan. Erg matig.